< HomePage
   <- Дневника

Добавяне на коментар

Вторник, 18 Март 2008

WTF is this? Microsoft Firefox нов сорт лайноягодка, а още по точно е поредната fakeня!!!

Попадам на някакъф офчи сайт със уеб иконка като на майкрософските сайтове. Сайта се казва www.msfirefox.com и вътре се рекламира Microsoft Firefox което е някаква насрана боза от някой които се прави реклама на чужд гръб. Сайта на първо (диагонално) четене няма нищо общо с Microsoft! Не проверявах кой е регистрирал сайта защото не си заслужава губенето на времето. Не си го губете и вие! Въобще не ходете на сайта, това е поредната fakeня. Като чуя някой да споменава думата "интернет" и се хващам за кубура (аналогия на всеизвестния лаф "като чуя за култура са хващам за кубура..."). Аман!!! Добре че мога да чета на няколко езика и съм малко по-интелитентен от средното ниво на комбайнеро-трактористите в Булгаристан та не се лъжа, и не си губя времето по такива сайтове. Не го правете и вие.

[ Добави коментар ]
Добавяне на коментар
Не пишете nicknames, освен ако не се обръщам така към вас!
user@example.com
http://www.example.com/

Коментарът трябва да е на кирилица или на английски. Останалите се трият.

Запомни адреса и името ми, за да не го пиша следващия път

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!